Over ons

Bouw & Aannemingsbedrijf W. Bijl B.V. is opgericht in 1960, inmiddels zijn we dus 60 jaren jong.

We zijn gevestigd in Rozenburg, de regio groot Rotterdam en het Botlekgebied is om de hoek, veel van onze activiteiten vinden daar plaats.

We hebben onze liefde voor het vak, wat destijds ambacht (mooie naam!) heette altijd gekoesterd. We zijn er nog steeds trots op dat wat onze ogen zien, onze handen kunnen maken.

Vanzelfsprekend zijn we met onze tijd meegegaan en maken dankbaar gebruik van de moderne hulpmiddelen. Samen met de handen en de kennis van de vakman zorgt dit nog steeds voor een resultaat waar onze klanten mee verder kunnen.

Continuïteit vinden wij belangrijker dan succes op korte termijn. Daarom kunnen onze opdrachtgevers lang na oplevering een beroep op ons doen. Wij lossen het dan op of denken mee.

Wij werken graag voor u in de volgende disciplines:

- Onderhoud industrie

- Nieuwbouw
- Renovatie en verbouw
- Reparatie/onderhoud (24-uurs service)

Onze eveneens 60-jarige ervaring in de industrie in het Europoort-gebied heeft ervoor gezorgd dat veilig werken onze 2e natuur is geworden. Respect voor de bedrijfsregels van opdrachtgevers heeft altijd de hoogste prioriteit.

Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van het certificaat VCA 2008/5.1 en het ISO 9001:2008 certificaat.

Op basis van de VCA-richtlijnen zijn aan W. Bijl B.V. meerdere Awards uitgereikt.

Wij beschikken over een eigen, goed ingerichte, timmerwerkplaats. Dit stelt ons in staat om levertijden kort te houden zodat we snel aan de slag kunnen.

Voor onze opdrachtgevers is altijd 1 persoon het aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en voorbereidingen. Hij stelt alles in het werk om u deelgenoot te maken van onze slogan: BIJL DOET ‘T!!