Deze monumentale woning in Zevenhuizen is volledig gerenoveerd met behoud van de karakteristieke details. Er is ook een nieuwe aanbouw gerealiseerd. Bouwbegeleiding en architectuur was in handen van Nico Alsemgeest.

Het FODOR-gebouw te Rotterdam is door ons voorzien van ruime balkons. De prefab betonelementen zijn op een staalconstructie gelegd.

Transformatie van het bedrijfspand van AJB op de Pothof te Rozenburg door middel van verbouw en uitbreiding. Opdrachtgever: Madern Investments B.V., Architect: Houdijk Architekten.

Aan de Hoogstraat in Rotterdam realiseerden wij een compleet nieuw luifelplan. De koppen van de woonblokken werden eveneens voorzien van een nieuwe, bijpassende uitstraling. Onze opdrachtgever was de VVE Hoogstraat in samenwerking met de Ondernemersfederatie Rotterdam City. Verantwoordelijke voor de vormgeving: Matthias Veen Architectuur.

Voor het Museum Vlaardingen verzorgden wij een complete face-lift voor het drijvende ponton waarin o.a. de vrijwilligers hun werkzaamheden verrichten.

Rudolf Steinerschool, Michel Angelostraat 275 Rotterdam

Tijdens het in gebruik zijn van deze school is de bitumineuze dakbedekking van de platte daken overlaagd en het pannendak met al het zinkwerk vervangen. In goed overleg met school is het gebouw in drie segmenten verdeeld en per segment uitgevoerd. Met het mee rouleren van de klassen met de segmenten kon het les geven gewoon doorgaan.

Na zeker 50 jaar als bloemwinkel te hebben gefunctioneerd is het pand intern een complete metamorfose ondergaan en tot woonhuis omgebouwd.

Welkom op de boulevard Kralingen!

Het transformeren van het project op de Vlietlaan 52 t/m/ 60 en de Helenastraat 42 t/m 46 in Rotterdam Kralingen is reeds voltooid.

Het geheel gerenoveerde pand, inclusief funderingsherstel en cascoverbetering bestaat uit 7 appartementen en 2 bedrijfsruimten.

Het gevelmetselwerk is d.m.v. Torbo Soft straalsysteem gereinigd en de snijvoegen zijn geheel vernieuwd. Tevens is het gehele object voorzien van nieuwe hardhouten gevelkozijnen en draai-kiepramen met meervoudige beglazing.

Ook is er een nieuwe dakopbouw met dakkapellen met zinken bekleding en nieuwe bitumineuze- en pannenbedekking aangebracht.

Inpandig zijn de gevels voorzien van hoogwaardige voorzetwanden, compleet met nieuwe plafonds, separatie wanden, deuren en deurkozijnen, nieuwe houten trappen volgens de huidige eisen van het bouwbesluit.

Inpandig zijn de gevels voorzien van hoogwaardige voorzetwanden, compleet met nieuwe plafonds, separatie wanden, deuren en deurkozijnen, nieuwe houten trappen volgens de huidige eisen van het bouwbesluit.

Geheel nieuwe installatie t.a.v. de loodgieter, mechanische ventilatie, centrale verwarming en elektrische installatie.

Opdrachtgever: Woonstad Rotterdam afdeling Vastgoedontwikkeling

Architect: Marge architecten bv

Constructeur: TWP ingenieursbureau voor bouwconstructies

Inmiddels heeft ook “Jordy’s Bakery” zijn derde locatie hierin geopend. Naast deze bakkerij is ook een restaurant gevestigd, genaamd “Jordy’s”.

Het winkelgebied, bekend onder de naam “Middelpunt”, is na realisatie van dit prachtige object feestelijk omgedoopt tot “ Boulevard Kralingen ”, in het bijzijn van wethouder Joost Eerdmans, bestuurder van Woonstad Richard Feenstra en gebiedsregisseur van Woonstad Aat Biesheuvel.